Їdlo Макарони з грибами та сиром
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів. Склад: макарони варені сублімовані (70%), печериці сублімовані (16%), вершки рослинні сухі (10%), сир гауда сушений, базилік сублімований, сіль. Ця страва, на наш погляд, найкраще підійде для зимових чи весняних походів. Просто тому, що влітку ти й так знайдеш собі гриби, щоб заправити ними юшку чи пюреху. Хоча, якщо ти не шариш, то краще не чіпати ці створіння – можна й гигнути! Отже, секрет цього блюда – у простоті. Абсолютно нічого зайвого і навороченого. Тільки якісна паста та добірні шампіньони. Дивовижно те, що вони встигають розкрити свій смак всього за 10 хвилин запарювання. Страва була б сухуватою, якби не вершки, сир та трохи базиліку. Впевнені, тобі сподобається. Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно. Характеристики Маса нетто: 80 г Маса порції: 350 г Енергетична цінність: 84,9 / 297,1 Ккал Білки: 3,8 / 13,3 г Жири: 2,7 / 9,6 г Вуглеводи: 12,9 / 45,3 г
- Ціна: 195 ₴