Їdlo Крем-суп томатний із креветками
Їdlo Крем-суп томатний з креветками
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: пюре гороху нут сушене (80%), креветки варені сублімовані (8%), базилік сублімований, томат сушений, паприка сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, морська сіль.
Характеристики
Маса нетто: 65 г
Маса порції: 400 г
Енергетична цінність: 111,7 / 446,8 Ккал
Білки: 8,3 / 33,1 г
Жири: 1,6 / 6,5 г
Вуглеводи: 17,1 / 68,7 г
Термін придатності: 2 роки
- Ціна: 130 ₴